PARTICI PEER

Geef 1000 perenbomen een plek in Amsterdam

Samen redden we de bomen van de snippermachine. De koeien van boer Vincent willen op een grasland grazen. De vorige fruitteler stopt vanwege zijn leeftijd. De 12 jaar oude bomen gaan nog lang mee. De 1000 stuks bomen zijn stevig, compact, kunnen prima alleen staan. De perenboom weegt tussen de 30 en 40 kg.

Nog geïnteresseerd?

Voor al diegenen die nog geïnteresseerd zijn: er is komende donderdagmiddag 26 maart een nieuwe kans. Waar: Landmarkt in Schellingwoude!

Tijden voor het ophalen worden nog nader bekend gemaakt. Routebeschrijvingen volgen. Hou de Facebook pagina in de gaten van Partici Peer voor updates. Je kunt ook mailen met Karen van den Brand.

Heb je al gedoneerd? Je kunt op vertoon van je bankbetaling via afbeelding op Smartphone of papieren afschrift van de bank je boom ophalen, bij Landmarkt! Info volgt! Hij staat voor je apart.

Heb je niet gedoneerd maar wil je nog een boom redden? Kom a.s. donderdag een boom halen en doneer 20 euro contant.

Kun je de boom niet ophalen en zie je af van steun aan deze actie? Mail je bewijs van betaling naar inge@platformeetbaaramsterdam.nl met als onderwerp ANNULERING.

Dank namens de Partici Peer bomen!

Relevantie links:
• Bekijk hier de flyer voor het stappenplan voor plaatsing en onderhoud.
• Hier is een radiofragment te beluisteren van een interview dat Inge Engels gaf op vrijdag 20 maart op de zender Amsterdam FM.

Advertenties

3 Reacties op “PARTICI PEER

  1. Beste initiatiefnemers van Partici Peer; Wij lazen het artikel in het Parool per ongeluk pas vrijdagmiddag, konden ons dus niet meer aanmelden voor dit werkelijk mooie initiatief. Met nog tien ons onbekende mensen zonder Facebookaccount stonden we zaterdag om half 2 bij de Amstelparkingang. Gelukkig zag een van onze nieuwe vrienden om kwart over 2 het bericht dat de Amstelpark-locatie was geannuleerd. Nu hopen wij dat we later nog in aanmerking komen om een boom in Amsterdam, of in Vreeland op te halen na overmaking van het geld. En dat de berichten hierover niet alleen op Facebook, maar ook op uw website verschijnen. Met hartelijke groeten, Wim T. Schippers/ Ellen Jens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s