Eerste Stadsboeren Café in Amsterdam, zondag 24 november 2013

Het eerste Stadsboerencafé is op zondag 24 november een feit. Het Stadsboeren Café en Platform Eetbaar Amsterdam nodigen u van harte uit op deze avond aanwezig te zijn op in de Toren (voorheen Shell-toren), aan het IJ, Overhoeksplein. De zaal is open vanaf 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur. Zie de Facebook pagina van Stadsboerencafé.

Het Amsterdamse Stadsboerencafé wil de stadslandbouwgemeenschap verheffen met prikkelende stellingen, informatie en proposities en daarnaast een breed publiek food for thought geven over duurzaam voedsel. Vast ingrediënt van de café’s is een Open Space, om de opgewekte energie om te zetten in mooie plannen, projecten en werkgroepen.

Spreker is Anton Nigten, promovendus aan de WUR, voorzitter van Consumenten Coöperatie CC-2, en actief in Platform Duurzaam Wageningen, over het onderwerp Bodemleven, ziekte en obesitas.

Na zijn lezing geeft een panel een reactie, bestaande uit Michaela Schönenberger (o.v)
(GGD Amsterdam), Jan Diek van Mansfelt (down2earth.nu campagne), Piet van IJzendoorn (boer, Zonnehoeve) en Maikel de Gram (OGA Amsterdam), en is er tijd voor discussie.

Aansluitend is de Open Space. Onderwerpen kunnen door alle aanwezigen worden
ingebracht. Neem een kussentje mee om op te zitten – er zijn geen stoelen! Zaal open 19.30u, aanvang programma 20.00 uur. Toegang gratis, vrijwillige bijdrage ter plaatse. Zeg het voort!
Met vriendelijke groet,
Stadsboerencafé en Platform Eetbaar Amsterdam.

 
stadsboerencafe_24_november

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s